مطالعات مختلفی نشان داده اند که کورکومین، ماده فعال موجود در زردچوبه، می تواند به کاهش واکنش التهابی بدن کمک کرده و درد و التهاب ناشی از آرتریت روماتوئید و اماس را تسکین دهد. کورکومین یک ماده ضدالتهاب و آنتی اکسیدان قویست و می تواند به کنترل پروتئین ها، آنزیم ها و سیتوکین ها در سیستم عصبی مرکزی کمک کند. زنجبیل و لیمو به روند گوارش نیز کمک می کنند.
فواید کورکومین
به بهبود التهاب مزمن کمک می کند. محافظت آنتی اکسیدانی از طریق خنثی کردن رادیکال های آزاد ایجاد می کند. با انحطاط مغز مبارزه می کند.
روش تهیه:
در یک کاسه کوچک مواد زیر را با یکدیگر ترکیب کنید:
یک قاشق غذاخوری زردچوبه تازه - رنده شده
یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه - رنده شده
آب یک لیمو
پوست لیمو
سه فنجان آب
در صورت تمایل می تواند یک تا دو قاشق چایخوری عسل خام یا شیره افرا و اندکی فلفل کاین نیز به این ترکیب اضافه کنید.
کاسه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب به آهستگی به جوش آید، سپس حرارت را خاموش کنید. مراقب باشید که ترکیب به جوشش کامل نرسد.
ترکیب را از یک صافی عبور داده و درون دو لیوان بریزید.
لیوان باقی مانده را می توانید دو تا سه روز در یخچال نگهداری کنید. زمانی که قصد مصرف داشتید، آن را حرارت داده تا فقط گرم شود.
روزانه یک تا یک و نیم فنجان از این نوشیدنی را تا چهار هفته مصرف کنید.