1397/5/29 83

آب گوشت، به ویژه اگر از مرغ و نه گوشت گاو یا ماهی تهیه شده باشد، به واسطه سولفات کندرویتین و گلوکوزامین از سلامت مفاصل حمایت می کند

آب گوشت


آب گوشت، به ویژه اگر از مرغ و نه گوشت گاو یا ماهی تهیه شده باشد، به واسطه سولفات کندرویتین و گلوکوزامین از سلامت مفاصل حمایت می کند و منبع خوبی برای اسید آمینه های ضدالتهاب مانند پرولین، گلیسین و آرژنین است.

فواید آب گوشت

با التهاب مبارزه می کند.حاوی کلاژن است که به حمایت از سلامت مفاصل کمک می کند. ممکن است به بهبود خواب، عملکرد ذهنی و حافظه کمک کند.

روش تهیه:

مواد زیر را در یک آرام پز بریزید:

دو پوند (907 گرم) استخوان مرغ

دو پای مرغ

دو هویج

یک پیاز

دو ساقه کرفس

دو قاشق غذاخوری سرکه سیب

یک گالن آب

در صورت تمایل می توانید مقداری جعفری، یک قاشق غذاخوری یا بیشتر نمک دریایی، یک قاشق چایخوری دانه فلفل و گیاهان دارویی مورد علاقه خود را نیز به آن اضافه کنید.

اجازه دهید این ترکیب برای 24 تا 48 ساعت به آرامی بجوشد.

سپس آن را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید به آرامی خنک شود.

ترکیب را از صافی عبور دهید تا آب گوشت به دست آید. اجازه دهید آب گوشت به دمای اتاق برسد، سپس آن را درون ظرفی درپوش دار ریخته و درون یخچال یا فریزر قرار دهید.

یک تا دو فنجان آب گوشت در روز مصرف کنید. همچنین، شما می توانید آن را در قالب سوپ مصرف کنید. در صورت منجمد کردن در فریزر، آب گوشت تا سه ماه قابل نگهداری است.

نظر شما