1397/6/6 244

چای دومین نوشیدنی پر طرفدار بعد از آب در دنیاست.

مزایای فوق العاده چای سیاه


چای دومین نوشیدنی پر طرفدار بعد از آب در دنیاست. برای ساخت چای سیاه، برگ های خرد شده، کبود، نورد و کاملا اکسید می شوند. اکسیداسیون زمانی اتفاق می افتد که برگ ها برای دوره های طولانی مدت در معرض هوا قرار می گیرند. آنزیم مواد شیمیایی در برگ ها را تجزیه می کند، رنگ آمیزی قهوه ای و بوی آشنا را تولید می کنند. چای سیاه ۷۵ درصد از چای مصرف شده در جهان را تشکیل می دهد.

با توجه به موسسه ملی سرطان، چای حاوی:

• آلکالوئیدها (کافئین، تئوفیلین و تئوبرومین)
• آمینو اسید
• کربوهیدرات ها
• پروتئین ها
• کلروفیل
• فلوراید
• آلومینیوم
• مواد معدنی و عناصر کمیاب
• ترکیبات آلی فرار، که به بو و طعم آن کمک می کند

چای سیاه همچنین حاوی پلی فنل ها، ترکیبات شیمیایی است که گیاهان را از اشعه ماوراء بنفش یا بیماری های مضر و بیماری ها محافظت می کند.

آنتی اکسیدان هایی که در چای سبز و سیاه یافت می شوند سبب مبارزه با رادیکال های آزاد که باعث آترواسکلروز می شوند، هستند. سه فنجان چای سیاه در روز خطر آترواسکلروز را ۱۱ درصد کاهش می دهد و در مقابل بیماری های قلبی عروقی محافظت کننده هستند.

پلی فنول های چای باعث کاهش رشد تومور می شوند همچنین چای می تواند از آسیب های ناشی از اشعه ماوراء بنفش محافظت کند.

چای سیاه ممکن است تأثیر مثبتی بر سرطان مثانه، ریه و پروستات داشته باشد. همچنین مطالعات نشان می دهند که چای سیاه خطر ابتلا به سرطان ریه را کاهش می دهد.

چای سیاه باعث کاهش فشار خون دیاستولیک و سیستولیک نیز می شود.

منبع
شفقنا

نظر شما