1398/7/21 1967

با رعایت این نکات یک قهوه درست وحسابی آماده کنید!

فوت و فن دم کردن قهوه


برای این که قهوه ای درست وحسابی، آماده و میل کنید نیاز است تا افزون بر این که قهوه خوبی خریداری می کنید ، نکاتی را نیز در نظر داشته باشید از جمله:

از تفاله‌های قهوه دوباره استفاده نکنید. آن چه باقی مانده، اجزای تلخ و نامطبوع قهوه است.

جوشیدن باعث تلخی می‌شود. پس، هرگز قهوه را نجوشانید. قهوه را دوباره گرم نکنید.

هر بار، آن را تازه آماده و سرو کنید. از آب تازه و سرد استفاده کنید.

برای نتایج بهتر به ازای هر ۱۸۰ میلی لیتر آب از ۱۰ گرم قهوۀ آسیاب شده استفاده کنید.

قهوه را تنها برای مدت ۲۰ دقیقه می‌توان، روی اجاق گاز یا اجاق برقی، گرم نگه داشت و پس از آن، عطر و طعم قهوه کاهش می یابد .

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های آی نوش

نوشیدنی‌هایی برای بهبود تاب‌آوری جسمی و روانی در بحران کرونا

چای و دیابت؛ از فواید تا خطرات

آیا مصرف قهوه بر میزان انسولین تأثیری دارد؟

عرق اسطوخودوس،‌ با طبع گرم و خشک

ارتباط «قهوه و شکلات» با هوش انسان

روزانه باید دقیقا چقدر کافئین مصرف کرد؟

زیبایی و سلامت مو با رزماری

نوشیدنی‌های قندی، عامل اصلی افزایش وزن

5 نوشیدنی طبیعی مفید برای فشار خون بالا

آب انار بهترین آبمیوه طبیعی

آبمیوه‌های مفید برای مبتلایان به نقرس

شیرهای گیاهی برای کودکان مناسب نیستند

فوت و فن دم کردن قهوه

آبمیوه هایی که قند کمتری دارند

قهوه فوری؛ خوب یا بد؟

نوشیدنی های مفید برای درمان گلودرد

همه چیز درباره تانن در چای

قهوه از سنگ کیسه صفرا پیشگیری می‌کند

۸ دمنوش خوش‌طعم برای تسکین گلودرد

بزرگترین چایکاران جهان کدامند؟

بزرگترین تولیدکنندگان دانه قهوه جهان

چای، اکسیر سیاه سلامتی

نوشیدنی خربزه و خیار

طرز تهیه اسموتی‌های کم‌شیرین

خواص درمانی آناناس

آی نوش در شبکه های اجتماعی