بر اساس نتایج تحقیقات جدید مشخص شد، مصرف روزانه چهار فنجان قهوه بر حساسیت به انسولین تأثیری ندارد. به گزارش هلثدی، این تحقیق توسط درریک جونستون آلپرت، از دانشگاه ملی سنگاپور و همکاران وی در یک آزمایش 24 هفتهای انجام شده است.
محققان 126 فرد بزرگسال دارای اضافه وزن و حساس به انسولین در سنین 35 تا 69 سالگی را مورد بررسی قرار دادند. در این تحقیق، شرکتکنندگان به دو گروه تقسیمبندی شدند. در گروه اول افراد روزانه به طور تصادفی چهار فنجان قهوه فوری مصرف کردند.
در گروه دوم نیز افراد روزانه چهار فنجان نوشیدنی دارونما مصرف کردند. نتایج این تحقیق بر اساس میزان گلوکز متابولیزه شده در هر کیلوگرم از وزن بدن در دقیقه (Mbw) ارائه شده است.
نتایج نشان داد، تغییرات مهمی در حساسیت به انسولین با مصرف قهوه در مقابل نوشیدنی دارونما مشاهده نشد. محققان گفتند: " در گروه مصرف قهوه کاهش متوسطی از میزان چربی بدن مشاهده شد اما تغییری در حساسیت به انسولین مشاهده نشد."
بودجه تحقیقاتی این پروژه توسط شرکت نستله (Nestlé) تامین شده است. نتایج این تحقیق در نشریه Clinical Nutrition منتشر شده است.