چای دارچین به کاهش وزن کمک بسیاری میکند و محافظ بدن در برابر ویروسهاست. این دمنوش چنانچه با عسل مصرف شود، برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار عالی است. در فصول سرد سال، نوشیدن ترکیب این چای و عسل در سالم و تندرست ماندن موثر است.
این چای عملکرد سیستم گوارشی بدن را بهبود میبخشد و از ابتلا به عفونتهای ادراری جلوگیری میکند. درضمن با کاهش سطح چربیهای بد بدن، جلوی سکتههای قلبی و مغزی را میگیرد.
چای دارچین و عسل به دلیل دارا بودن خواص ضدعفونت، میتواند جوشهای پوستی را برطرف کند و ضد التهاب است. همچنین سلامت استخوانها را تضمین کرده و دردهای آرتروزی را تسکین میدهد.
طرز تهیه دمنوش چای دارچین و عسل
چند عدد چوب دارچین را در یک قوری به همراه آب در دمای ۸۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دم کنید و سپس به مقدار دلخواه به آن عسل بیفزایید.