1395/11/13 8393

آب نارنج برای خوشبو کردن و بهبود طعم غذا استفاده می‌شو

خواص آب نارنج


آب نارنج عصاره میوه نارنج است که برای از یبن بردن تلخی آن، بعد از آب گرفتن نارنج، 2 بار آنرا جوشانده و بعد از خنک شدن آب نارنج را مصرف می کنند. نارنج در گروه مرکبات جای می گیرد و تا حدودی دارای ویتامین C است. به این دلیل مصرف آب نارنج همراه غذاهای گوشتی جذب آهن موجود در گوشت را افزایش خواهد داد.این مایع ترش به دلیل طعم ویژه ای که دارد در صورتی که به غذا یا سالاد اضافه شود، نیاز به مصرف نمک را کاهش می دهد و به تحریک اشتها کمک می کند.

مورد مصرف آب نارنج:
آب نارنج برای خوشبو کردن و بهبود طعم غذا استفاده می‌شود.
 

خواص درمانی آب نارنج:
آب نارنج طبیعت سرد و خشک دارد.
طبق اصول طب سنتی، ترشی‌ها همه به عصب‌ها ضرر می‌رسانند. از بین ترش مزه ها، نارنج کمترین ضرر را به عصب‌ها می‌رساند.
خوردن آب نارنج همراه با شکر، صفرای زیادی را از بدن خارج می‌کند.
آب نارنج، خاصیت کاهندگی قند خون است. از این رو به بیماران دیابتی توصیه می شود این چاشنی را همراه سالاد سبزیجات تازه و غذایشان میل کنند.
کسانی که کم خونی دارند یا در معرض کمبود آهن هستند، بهتر است همراه غذایشان آب نارنج مصرف کنند.
آب نارنج پایین آورنده چربی خون است.
در ضمن یک ضدعفونی کننده محسوب می شود و مصرف آن هنگام گلودرد اثرات مثبتی را به همراه دارد.
منبع
باماکوک

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز