1395/11/23 3476

آب قره قاط (بلوبری)

آب قره قاط

این میوه های ریز منبع اسیدهای مفید مانند اسیدمالیک، کنیک و سیتریک هستند. این اسیدها روی آنزیم های گوارشی که دفع کننده باقیمانده های چربی ها از سیستم لنفاوی هستند تأثیر دارند.
 
در واقع این ترکیبات وظیفه دفع ضایعاتی را برعهده دارند که کبد نتوانسته است آن‌ها را تبدیل و دفع کند. آب قره قاط بخصوص برای افرادی که از کلسترول بالا و دیابت رنج می برند بسیار مفید است.
 
چون باعث بهبود کیفیت خون می شود. توصیه می شود روزانه یک فنجان از این نوشیدنی (ترجیحاً در صبحانه) را میل کنید.
 
منبع
تبیان

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های آی نوش

نوشیدنی‌هایی برای بهبود تاب‌آوری جسمی و روانی در بحران کرونا

چای و دیابت؛ از فواید تا خطرات

آیا مصرف قهوه بر میزان انسولین تأثیری دارد؟

عرق اسطوخودوس،‌ با طبع گرم و خشک

ارتباط «قهوه و شکلات» با هوش انسان

روزانه باید دقیقا چقدر کافئین مصرف کرد؟

زیبایی و سلامت مو با رزماری

نوشیدنی‌های قندی، عامل اصلی افزایش وزن

5 نوشیدنی طبیعی مفید برای فشار خون بالا

آب انار بهترین آبمیوه طبیعی

آبمیوه‌های مفید برای مبتلایان به نقرس

شیرهای گیاهی برای کودکان مناسب نیستند

فوت و فن دم کردن قهوه

آبمیوه هایی که قند کمتری دارند

قهوه فوری؛ خوب یا بد؟

نوشیدنی های مفید برای درمان گلودرد

همه چیز درباره تانن در چای

قهوه از سنگ کیسه صفرا پیشگیری می‌کند

۸ دمنوش خوش‌طعم برای تسکین گلودرد

بزرگترین چایکاران جهان کدامند؟

بزرگترین تولیدکنندگان دانه قهوه جهان

چای، اکسیر سیاه سلامتی

نوشیدنی خربزه و خیار

طرز تهیه اسموتی‌های کم‌شیرین

خواص درمانی آناناس

آی نوش در شبکه های اجتماعی