1395/11/23 1743

آب قره قاط (بلوبری)

آب قره قاط

این میوه های ریز منبع اسیدهای مفید مانند اسیدمالیک، کنیک و سیتریک هستند. این اسیدها روی آنزیم های گوارشی که دفع کننده باقیمانده های چربی ها از سیستم لنفاوی هستند تأثیر دارند.
 
در واقع این ترکیبات وظیفه دفع ضایعاتی را برعهده دارند که کبد نتوانسته است آن‌ها را تبدیل و دفع کند. آب قره قاط بخصوص برای افرادی که از کلسترول بالا و دیابت رنج می برند بسیار مفید است.
 
چون باعث بهبود کیفیت خون می شود. توصیه می شود روزانه یک فنجان از این نوشیدنی (ترجیحاً در صبحانه) را میل کنید.
 
منبع
تبیان

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز