1396/2/4 1163

آماده کردن چای در مایکروویو برای سلامتی انسان بهتر از آماده کردن آن در قوری است.

به این دلیل چای را به جای قوری در مایکرو ویو دم کنید


یکوان وونگ دانشمند تغذیه طبیعی در استرالیا می گوید: هر چند دوستداران چای به آماده کردن چای در مایکروویو چندان علاقه ای ندارند، ولی آماده کردن چای در مایکروویو بسیار مفیدتر از آماده کردن آن در قوری است.

وونگ می گوید : مایکروویو حدود 80 درصد از کافئین ، تیانین ، پُلی فِنول و دیگر مواد چای قرمز یا سبز را حفظ می کند. پلی فنول یک نوع آنتی اکسیدان است که خطر ابتلاء به بیماری های عروقی ، کلسترول بالا ، فشار خون بالا و دیابت را کاهش می دهد و مادۀ تیانین نیز یک نوع اسید آمینۀ آرامش بخش است.

وونگ توصیه می کند که انسان هر روز 2 تا 3 فنجان چای قرمز یا سبز برای استفاده از مواد مفید این دو نوع چای بنوشد. دکتر وونگ می افزود : بهتر است که آب داغ در فنجان ریخته شود سپس چای به آن اضافه شود و فنجان به مدت 30 ثانیه در مایکرویو گذاشته شود و پیش از نوشیدن به مدت یک دقیقه سرد شود که در اینصورت طعم چای خوشمزه تر نیز خواهد شد.
منبع
العالم

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های آی نوش

نوشیدنی‌هایی برای بهبود تاب‌آوری جسمی و روانی در بحران کرونا

چای و دیابت؛ از فواید تا خطرات

آیا مصرف قهوه بر میزان انسولین تأثیری دارد؟

عرق اسطوخودوس،‌ با طبع گرم و خشک

ارتباط «قهوه و شکلات» با هوش انسان

روزانه باید دقیقا چقدر کافئین مصرف کرد؟

زیبایی و سلامت مو با رزماری

نوشیدنی‌های قندی، عامل اصلی افزایش وزن

5 نوشیدنی طبیعی مفید برای فشار خون بالا

آب انار بهترین آبمیوه طبیعی

آبمیوه‌های مفید برای مبتلایان به نقرس

شیرهای گیاهی برای کودکان مناسب نیستند

فوت و فن دم کردن قهوه

آبمیوه هایی که قند کمتری دارند

قهوه فوری؛ خوب یا بد؟

نوشیدنی های مفید برای درمان گلودرد

همه چیز درباره تانن در چای

قهوه از سنگ کیسه صفرا پیشگیری می‌کند

۸ دمنوش خوش‌طعم برای تسکین گلودرد

بزرگترین چایکاران جهان کدامند؟

بزرگترین تولیدکنندگان دانه قهوه جهان

چای، اکسیر سیاه سلامتی

نوشیدنی خربزه و خیار

طرز تهیه اسموتی‌های کم‌شیرین

خواص درمانی آناناس

آی نوش در شبکه های اجتماعی