مهتاب باغبان، مدیر دفتر کنترل کیفی آب و بهداشت آبفای استان تهران در مصاحبه با صدا و سیما
مدیر دفتر کنترل کیفی آب و بهداشت ابفای استان تهران گفت: بطری های آب پلاستیکی که برای یخ زدن داخل فریزر قرار می گیرد، مشکلاتی برای کیفیت آب ایجاد می شود.
مهتاب باغبان در مصاحبه با صدا و سیما با اشاره به اینکه برای یخ زدن آب در فریزر باید ظروف شرایطی داشته باشند تا مضر نشود، افزود: نباید بطری های پلاستیکی از دمای طبیعی خارج شود یعنی در تابش مستقیم خورشید قرار نگیرد و اگر آب جوش داخل آن بریزیم و یا یخ بزند به عنوان مثال الیاف سازنده بطری در آب آزاد و ترکیب می شود و سلامت مصرف کننده را به خطر می اندازد.
وی درباره کیفیت آب بطری (معروف به آب معدنی) نیز گفت: وزارت نیرو به هیچ عنوان نظارت و نقشی در تهیه و تولید آب این بطری ها نمی تواند داشته باشد.مدیر دفتر کنترل کیفی آب و بهداشت ابفای استان تهران افزود: حتی جایگاه حقوقی نظارتی نیز نمی تواند داشته باشد و برای تأیید آن نیز نقشی ندارد. نظارت بر بهداشت آب این بطری ها به عهده وزارت بهداشت (سازمان غذا و دارو) و بخشی از آن نیز به عهده سازمان استاندارد است.وی اضافه کرد: پروانه تولید آن را نیز وزارت صنایع و معادن صادر می کند.