1396/4/25 7766

معرفی کتاب کافی شاپ باریستا

معرفی کتاب: کافی شاپ باریستا


عنوان کتاب: کافی شاپ باریستا
ناشر: پل
پدیدآوران: فرهود (فرهاد) زعفری هشجین، فریده هادی پور برزگر
موضوع: کافی‌شاپ
تعداد صفحه: 212
قطع: وزيری
نوع جلد: شومیز
تاریخ نشر: 94/03/30
نوبت چاپ: 1
محل نشر: تهران
شمارگان: 3000
قیمت: 400.000 ریال
رده دیویی: 647.9
 
فهرست مطالب
- آشنایی با تاریخچه قهوه
- شناخت قهوه مرغوب
- عوامل موثر در تولید قهوه
- دما و رطوبت قهوه
- شرایط نگهداری قهوه
- تشخیص طعم و اجزای تشکیل دهنده انواع قهوه
- دانه سبز قهوه
- مراحل روست و روستینک
- طرز کار با دستگاه های صنعتی کافی شاپ
- انواع دستگاه اسپرسو
- لوازم جانبی کافی شاپ
- نوشیدنی های گرم
- نوشیدنی های سرد شامل گلاسه ها، کوکتل ها، میلک شیک ها، فراپه ها، اسموتی ها، آب میوه ها
- کیک و شیرینی، تولید بستنی
- ساندویچ و اسنکها
- منو نویسی و پذیرایی
- قیمت گذاری و آنالیز 

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های آی نوش

نوشیدنی‌هایی برای بهبود تاب‌آوری جسمی و روانی در بحران کرونا

چای و دیابت؛ از فواید تا خطرات

آیا مصرف قهوه بر میزان انسولین تأثیری دارد؟

عرق اسطوخودوس،‌ با طبع گرم و خشک

ارتباط «قهوه و شکلات» با هوش انسان

روزانه باید دقیقا چقدر کافئین مصرف کرد؟

زیبایی و سلامت مو با رزماری

نوشیدنی‌های قندی، عامل اصلی افزایش وزن

5 نوشیدنی طبیعی مفید برای فشار خون بالا

آب انار بهترین آبمیوه طبیعی

آبمیوه‌های مفید برای مبتلایان به نقرس

شیرهای گیاهی برای کودکان مناسب نیستند

فوت و فن دم کردن قهوه

آبمیوه هایی که قند کمتری دارند

قهوه فوری؛ خوب یا بد؟

نوشیدنی های مفید برای درمان گلودرد

همه چیز درباره تانن در چای

قهوه از سنگ کیسه صفرا پیشگیری می‌کند

۸ دمنوش خوش‌طعم برای تسکین گلودرد

بزرگترین چایکاران جهان کدامند؟

بزرگترین تولیدکنندگان دانه قهوه جهان

چای، اکسیر سیاه سلامتی

نوشیدنی خربزه و خیار

طرز تهیه اسموتی‌های کم‌شیرین

خواص درمانی آناناس

آی نوش در شبکه های اجتماعی