عنوان کتاب: کافی شاپ باریستا
ناشر: پل
پدیدآوران: فرهود (فرهاد) زعفری هشجین، فریده هادی پور برزگر
موضوع: کافیشاپ
تعداد صفحه: 212
قطع: وزيری
نوع جلد: شومیز
تاریخ نشر: 94/03/30
نوبت چاپ: 1
محل نشر: تهران
شمارگان: 3000
قیمت: 400.000 ریال
رده دیویی: 647.9
فهرست مطالب
- آشنایی با تاریخچه قهوه
- شناخت قهوه مرغوب
- عوامل موثر در تولید قهوه
- دما و رطوبت قهوه
- شرایط نگهداری قهوه
- تشخیص طعم و اجزای تشکیل دهنده انواع قهوه
- دانه سبز قهوه
- مراحل روست و روستینک
- طرز کار با دستگاه های صنعتی کافی شاپ
- انواع دستگاه اسپرسو
- لوازم جانبی کافی شاپ
- نوشیدنی های گرم
- نوشیدنی های سرد شامل گلاسه ها، کوکتل ها، میلک شیک ها، فراپه ها، اسموتی ها، آب میوه ها
- کیک و شیرینی، تولید بستنی
- ساندویچ و اسنکها
- منو نویسی و پذیرایی
- قیمت گذاری و آنالیز