1396/4/25 4444

گیاهان دارویی به کمک ما می‌آیند و هرچند اثری درمانی آرام و کندتری دارند

با این عرقیجات معده تان را ضد عفونی کنید

امروزه انسان‌ها بیش از هر زمان دیگری می‌توانند از انواع مختلف مواد غذایی بهره‌مند شوند، اما غالباً به دلیل تغذیه نامناسب به عوارض ناشی از آن مبتلا می‌شوند و به ناچار برای درمان آن به دارو‌های شیمیایی روی می‌آورند؛ دارو‌هایی که عوارض جانبی آنها از جنبه‌های مثبت آن بیشتر است؛ لذا در این مواقع گیاهان دارویی به کمک ما می‌آیند و هرچند اثری درمانی آرام و کندتری دارند، اما بیش از دارو‌های ترکیبی مصنوعی قابل اعتماد هستند و بیماری را از درون تحت تاثیر قرار می‌دهند.
 
البته باید در نظر داشت که برای درمان برخی بیماری‌ها باید درد را درمان کرد که در این گونه مواقع باید دارو‌های شیمیایی را به صورت قرص یا تزریق با نظر پزشک استفاده شود و سپس برای پیشگیری و حفظ تندرستی و درمان اساسی نارسایی‌های مزمن دستگاه‌های بدن می‌توان از گیاهان دارویی مورد نظر استفاده کرد؛ لذا نظر به اینکه گیاهان دارویی در حالت‌های مختلف (عرق گیری، عصاره گیری و جوشانده) دارای خواص یکسانی نیستند برای رسیدن به نتیجه مطلوب و موثر از آنها باید به نوع، میزان و نحوه تجویز آن توجه کرد تا بتوان بیشترین اثر را از کمترین میزان آن برد.
--
عرق زنیان (طبیعت گرم)
ضد عفونی کننده، مقوی معده، ضد نفخ، قارچ و انگل، ضد اسهال، دافع رطوبات بدن و معده، نافع جهت اعتیاد و مضرات آن
نحوه استفاده: پس از هر غذا نصف استکان
--

عرق اسطوخودوس (طبیعت گرم)
تقویت کننده اعصاب، معالج برونشیت و زکام، پایین آورنده تب، نیرو بخش، ضد تشنج و صرع، درمان بیماری‌های عصبی، از بین برنده سموم روده و معده 
نحوه استفاده: روزی 3 مرتبه ، نصف استکان
--

عرق خارشتر (طبیعت سرد)
دافع سنگ‌های کلیه و مثانه، شست و شو دهنده کلیه‌ها، مفید جهت سیاه سرفه، سلامتی کلیه‌ها و معده 
نحوه استفاده: قبل از هر غذا نصف استکان
--

عرق چهل گیاه (طبیعت گرم)
تقویت معده، رافع دل درد‌های ناشی از سردی مزاج و دل پیچه، هضم غذا را آسان می‌کند.
نحوه استفاده: پس از هر غذا نصف استکان
--

عرق دارچین (طبیعت گرم)
تقویت معده، مقوی قوه باء، تقویت اعصاب، از بین بردن بوی بد دهان، ضد سرفه‌های مرطوب، از بین برنده وحشت و خفقان و ترس.
نحوه استفاده: پس از هر غذا نصف استکان

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های آی نوش

نوشیدنی‌هایی برای بهبود تاب‌آوری جسمی و روانی در بحران کرونا

چای و دیابت؛ از فواید تا خطرات

آیا مصرف قهوه بر میزان انسولین تأثیری دارد؟

عرق اسطوخودوس،‌ با طبع گرم و خشک

ارتباط «قهوه و شکلات» با هوش انسان

روزانه باید دقیقا چقدر کافئین مصرف کرد؟

زیبایی و سلامت مو با رزماری

نوشیدنی‌های قندی، عامل اصلی افزایش وزن

5 نوشیدنی طبیعی مفید برای فشار خون بالا

آب انار بهترین آبمیوه طبیعی

آبمیوه‌های مفید برای مبتلایان به نقرس

شیرهای گیاهی برای کودکان مناسب نیستند

فوت و فن دم کردن قهوه

آبمیوه هایی که قند کمتری دارند

قهوه فوری؛ خوب یا بد؟

نوشیدنی های مفید برای درمان گلودرد

همه چیز درباره تانن در چای

قهوه از سنگ کیسه صفرا پیشگیری می‌کند

۸ دمنوش خوش‌طعم برای تسکین گلودرد

بزرگترین چایکاران جهان کدامند؟

بزرگترین تولیدکنندگان دانه قهوه جهان

چای، اکسیر سیاه سلامتی

نوشیدنی خربزه و خیار

طرز تهیه اسموتی‌های کم‌شیرین

خواص درمانی آناناس

آی نوش در شبکه های اجتماعی