چه موادی لازم داریم؟
زردآلو
شکر
هر نوع میوه دیگر
چطوری درست کنیم؟
برای تهیه یک نکتار زردآلوی عالی و خوش طعم، سعی کنید از زردآلوهای رسیده استفاده کنید چون مقدار قند موجود در زردآلوی رسیده به بیشترین میزان است. زردآلوها را خوب بشویید. در صورت تمایل پوست زردآلوها را بگیرید. برای این کار، روش پوست گرفتن زردآلو را بخوانید. بعد زردآلوها را از وسط نصف کرده و هسته را خارج کنید. سپس آنها را در مخلوط کن بریزید تا کاملا به صورت پوره درآید.
در این مرحله می توانید از هنر آشپزی خود استفاده کرده و یک نکتار منحصر به فرد تهیه کنید با این روش که میوه های دیگری مانند آناناس، هلو و یا آب پرتقال به آن اضافه کنید.
توجه: برای اینکه طعم نکتار با ذائقه شما و خانواده تان جور دربیاید، حتما از مقدار کم استفاده کنید تا اگر طعم آن را دوست نداشتید تمام مواد از بین نرود و نتیجه مطابق میلتان باشد.
اگر نمی خواهید از طعم های دیگری در نکتار زردآلو استفاده کنید، به سادگی شکر را به پوره اضافه کنید تا شیرینی آن به اندازه شود. سپس مخلوط پوره و شکر را به مدت 20-30 دقیقه روی حرارت قرار دهید و با قاشق چوبی آن را هم بزنید. کف جمع شده روی مواد را جمع کرده و دور بریزید.
نکته: برای نگهداری نکتار، آن را در شیشه های مربای استرلیزه شده بریزید. مقدار نکتار باید به اندازه یک بند انگشت از در شیشه پایین تر باشد.
روش استرلیزه کردن شیشه های مربا:
برای استرلیزه کردن شیشه ها، آنها را به مدت نیم ساعت با دمای 140-160 درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید و اجازه دهید تا درون فر خنک شوند.
روش دوم استرلیزه کردن به این صورت است که شیشه ها را درون دیگی قرار دهید و دیگ را با آب پر کنید. قبل از قرار دادن شیشه ها در دیگ، ته آن یک حوله قرار دهید تا هنگام فرایند استرلیزه کردن و جوشیدن آب، برای شیشه ها شکستگی یا ترک خوردن در اثر تکان خوردن به وجود نیاید. آب را سه مرتبه به جوش بیاورید و سپس اجازه دهید تا همانطور خنک شود. بعد از استرلیزه کردن شیشه ها، نکتار زردآلو را داخل آنها ریخته و در شیشه ها را ببندید.
می توانید این نکتار زردآلوی خوشمزه را با بستنی وانیلی سرو کنید. نوشیدنی نکتار زردآلو را هم می توان در زمستان و هم روزهای گرم تابستان استفاده کرده و لذت برد.