مواد لازم:
ریشه زنجبیل تازه حدود ۱۰ سانت
آب ۲ پیمانه
آب پرتقال ۲ پیمانه
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
عسل ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ریشه زنجبیل را پوست کنده و قطعه قطعه کنید. سپس آن ها را در یک قابلمه با دو فنجان آب بجوشانید.
می توانید تکه های زنجبیل را از آب خارج کنید یا به همان حالت ادامه دهید.
آب پرتقال را اضافه کرده و هم بزنید.
آبلیمو را اضافه کرده و مخلوط کنید.
عسل را کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید.
نکات و هشدارها:
چای شما باید به رنگ زرد، طلایی یا نارنجی خوشرنگی درآید.
سعی کنید چای را سرد بنوشید.