1396/6/6 2044

نمایشگاه و جشنواره بین‌المللی قهوه ایران 2017 با حضور برترین باریستاها و متخصصین قهوه جهان و برندهای مطرح جهانی، از 7 تا 10 شهریورماه 1396 از ساعت 15 الی 21 در بوستان گفتگوی تهران برگزار می‌شود.

بزرگ ترین رویداد بین‌المللی قهوه در ایران


به گزارش دبیرخانه فستیوال قهوه ایران، در این رویداد 4 روزه، که در آن برترین برندهای قهوه جهان و محصولات وابسته همچون وگا (Wega)، لاسپازیاله (LaSpaziale) بتزرا، توپر و ده‌ها برند دیگر حضور دارند، رویدادهای جانبی متعددی نیز همچون کارگاه‌های برشته‌کاری قهوه با حضور اساتید برتر باریستای ایران و جهان برگزار می‌شود. ده‌ها کارگاه رایگان نیز برای علاقه‌مندان قهوه به صورت جنبی در حاشیه این رویداد برگزار می‌شود.

رویدادهای مهم این دوره نمایشگاه و جشنواره قهوه ایران
* مسابقات باریستا و لاته‌آرت جایزه بزرگ ایران
در مسابقات باریستا و لاته‌آرت جایزه بزرگ ایران، باریستاهای مطرح ایران با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت که برای داوری این مسابقات و تدریس در دوره‌های آموزشی، کارشناسان مطرح زیر حضور دارند:
داویده کوبلی: قائم‌مقام انجمن باریستاهای اروپا
آصلی یامان: نفر سوم مسابقات دم‌آوری قهوه ۲۰۱۳
اگنیسکا روجسکا: نفر سوم مسابقات لاته آرت ۲۰۱۷
الکساندرو نیکولا: قهرمان مسابقات برشته‌کاری ۲۰۱۶
استاوروس لامپرینیدیس: قهرمان مسابقات جذوه / ایبریک ۲۰۱۴
نیکلاس روزنتال: مدرس دوره‌های آموزشی SCA
ایکاترینا زاسز: نائب قهرمان مسابقات جذوه / ایبریک ۲۰۱۵
گفتنی است جایزه این مسابقه‌ها یک دستگاه خودروی پراید و یک دستگاه اسپرسوساز اعلام شده است.

* کارگاه زیر و بم دم‌آوری قهوه با جذوه | استاوروس
استاوروس قهرمان مسابقات جذوه / ایبریک ۲۰۱۴ در این کارگاه از سال‌ها تجربه‌ی خود در دم‌آوری قهوه با این قدیمی‌ترین ابزار قهوه‌ساز می‌گوید و زیر و بم دم‌آوری قهوه تخصصی با آن را توضیح می‌دهد.

* کارگاه آب، تازگی، عصاره‌گیری | منصور احسانی
منصور احسانی قهرمان دومین دوره مسابقات ملی باریستای ایران، در حاشیه‌ی نمایشگاه و جشنواره قهوه ایران، برای باریستاهای علاقه‌مند کارگاهی باعنوان «آب، تازگی و عصاره‌گیری» برگزار می‌کند.

* نشست گروه قهوه‌پژوهی فرهنگستان
گروه قهوه‌پژوهی فرهنگستان زبان و ادب فارسی در این نشست، به ارائه‌ گزارشی از فعالیت‌های دو ساله این گروه و مرور فرایند واژه‌گزینی با مشارکت علاقه‌مندان خواهد پرداخت.

* برشته‌کاری‌های قهوه تخصصی و قهوه‌آزمایی
در کارگاه برشته‌کاری‌های قهوه، برندها و کارگاه‌های برشته‌کاری قهوه تخصصی داخلی و خارجی، می‌توانند در نشست‌های قهوه‌آزمایی، محصولات خود را مورد ارزیابی قرار دهند.

گفتنی است این نمایشگاه از 7 الی 10 شهریورماه 1396 در ضلع جنوبی بوستان گفتگو و از ساعت 15 الی 21 برپاست و علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با دبیرخانه آن با شماره‌های ۲۲۸۵۳۷۰۹ و ۲۲۸۶۱۹۷۵ تماس حاصل کنند.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های آی نوش

نوشیدنی‌هایی برای بهبود تاب‌آوری جسمی و روانی در بحران کرونا

چای و دیابت؛ از فواید تا خطرات

آیا مصرف قهوه بر میزان انسولین تأثیری دارد؟

عرق اسطوخودوس،‌ با طبع گرم و خشک

ارتباط «قهوه و شکلات» با هوش انسان

روزانه باید دقیقا چقدر کافئین مصرف کرد؟

زیبایی و سلامت مو با رزماری

نوشیدنی‌های قندی، عامل اصلی افزایش وزن

5 نوشیدنی طبیعی مفید برای فشار خون بالا

آب انار بهترین آبمیوه طبیعی

آبمیوه‌های مفید برای مبتلایان به نقرس

شیرهای گیاهی برای کودکان مناسب نیستند

فوت و فن دم کردن قهوه

آبمیوه هایی که قند کمتری دارند

قهوه فوری؛ خوب یا بد؟

نوشیدنی های مفید برای درمان گلودرد

همه چیز درباره تانن در چای

قهوه از سنگ کیسه صفرا پیشگیری می‌کند

۸ دمنوش خوش‌طعم برای تسکین گلودرد

بزرگترین چایکاران جهان کدامند؟

بزرگترین تولیدکنندگان دانه قهوه جهان

چای، اکسیر سیاه سلامتی

نوشیدنی خربزه و خیار

طرز تهیه اسموتی‌های کم‌شیرین

خواص درمانی آناناس

آی نوش در شبکه های اجتماعی