1396/6/16 2178

کافئین توانایی افراد را در حس کردن طعم خوراکی‌های شیرین کاهش داده و تمایل برای مصرف آنها را افزایش می‌دهد.

قهوه میل به مصرف مواد قندی را افزایش می‌دهد


بررسی‌ها نشان می‌دهد کافئین توانایی افراد را در حس کردن طعم خوراکی‌های شیرین کاهش داده و تمایل برای مصرف آنها را افزایش می‌دهد. متخصصان دریافتند کافئین - محرک کلیدی در قهوه - توانایی فرد را در حس کردن خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های شیرین کاهش می‌دهد و در نتیجه ممکن است تمایل افراد را به مصرف این نوع خوراکی‌ها بیشتر کند.
 
علاوه بر این متخصصان تغذیه و سلامت در آمریکا تاکید کردند که نوشیدن قهوه سطح هوشیاری را بالا می‌برد. مصرف قهوه فوائد متعددی برای سلامتی دارد. به طور مثال اوایل سال جاری متخصصان مصرف روزانه قهوه را با کاهش خطر ابتلا به سرطان کبد مرتبط دانستند در حالیکه در آزمایش‌های دیگر مشخص شد این نوشیدنی به طول عمر بیشتر افراد کمک می‌کند.
 
با این وجود متخصصان سلامت به افراد توصیه می‌کنند که نسبت به مصرف این نوشیدنی و خوردنی‌هایی که همراه آن استفاده می‌کنند هوشیار باشند زیرا مصرف قهوه ممکن است تمایل افراد به مزه‌های شیرین را افزایش دهد. به گزارش مدیکال نیوز تودی، متخصصان آمریکایی تاکید کردند کافئین گیرنده‌های "آدنوزین" در مغز را مسدود کرده و سطح هوشیاری را افزایش می‌دهد. همزمان مسدود شدن این گیرنده‌ها توانایی فرد را در حس کردن طعم خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های شیرین کاهش می‌دهد. در چنین شرایطی تمایل فرد به مصرف چنین خوراکی‌هایی تشدید می‌شود.
منبع
ایسنا
کلیدواژه:

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های آی نوش

نوشیدنی‌هایی برای بهبود تاب‌آوری جسمی و روانی در بحران کرونا

چای و دیابت؛ از فواید تا خطرات

آیا مصرف قهوه بر میزان انسولین تأثیری دارد؟

عرق اسطوخودوس،‌ با طبع گرم و خشک

ارتباط «قهوه و شکلات» با هوش انسان

روزانه باید دقیقا چقدر کافئین مصرف کرد؟

زیبایی و سلامت مو با رزماری

نوشیدنی‌های قندی، عامل اصلی افزایش وزن

5 نوشیدنی طبیعی مفید برای فشار خون بالا

آب انار بهترین آبمیوه طبیعی

آبمیوه‌های مفید برای مبتلایان به نقرس

شیرهای گیاهی برای کودکان مناسب نیستند

فوت و فن دم کردن قهوه

آبمیوه هایی که قند کمتری دارند

قهوه فوری؛ خوب یا بد؟

نوشیدنی های مفید برای درمان گلودرد

همه چیز درباره تانن در چای

قهوه از سنگ کیسه صفرا پیشگیری می‌کند

۸ دمنوش خوش‌طعم برای تسکین گلودرد

بزرگترین چایکاران جهان کدامند؟

بزرگترین تولیدکنندگان دانه قهوه جهان

چای، اکسیر سیاه سلامتی

نوشیدنی خربزه و خیار

طرز تهیه اسموتی‌های کم‌شیرین

خواص درمانی آناناس

آی نوش در شبکه های اجتماعی