می توانید به کمک آبمیوه گیری و صافی در خانه آب هویج درست کنید. میتوانید بهوسیلهی آبمیوهگیریهای مختلف، آب هویج تهیه کنید. ۳ هویج بزرگ نزدیک به ۲۲۵ میلیلیتر آب هویج تولید میکنند که برای مصرف یک وعده کافی است.
هویجها را بشویید (اگر خواستید، پوستشان را جدا کنید اما این کار ضروری نیست چون پوست هویج مواد مغذی زیادی دارد) و خاک یا آلودگیهای روی پوست را بردارید.
هویجها را در اندازههای ۵ تا ۷ سانتیمتری خُرد کنید. با این روش آبمیوهگیری راحتتر میتواند آب هویج را بگیرد. میتوانید از بلندر (مخلوطکن) نیز استفاده کنید. اگر بلندر برای آبگیری از هویج به مایعات نیاز دارد، کمی آب، آبپرتقال یا آبسیب در بلندر بریزید.
اگر دستگاه آبمیوهگیری شما قابلیت صافکردن نوشیدنیتان را ندارد، یک صافی با سوراخهای ریز بردارید و آبمیوه را از آن رد کنید تا تفالههای آبمیوه جدا شوند.
پس از جداسازی تفالهها، آبمیوهی خود را در لیوانی بریزید و میل کنید. البته یادتان باشد تفالهای که جدا میکنید، سرشار از فیبر و مواد مغذی است. میتوانید این تفاله را به کیکها و شیرینیها اضافه کنید تا ارزش تغذیهای این خوراکیها را افزایش بدهید.
میتوانید کمی آب خنک نیز به آبمیوهتان بیفزایید. معمولا مصرف آبمیوهی خنک محبوبیت بیشتری دارد.
برای افزایش طعم آب هویج، میتوانید آن را با سایر ترکیبات مخلوط کنید تا آب هویجتان خوشمزهتر شود. بهعنوان مثال دستور تهیهی «آب هویج با پرتقال و زنجبیل» که در زیر آمده است، میتواند علاوه بر بهبود طعم، ارزش تغذیهای آبمیوهتان را نیز افزایش بدهد و به تقویت دستگاه ایمنی و افزایش انرژی کمک کند.