این پانج با شیر و خامه تهیه میشود و در مخلوط آن آب میوه نیز وجود دارد. به نقل از فوت و فن میتوانید آبمیوهها را به طعمهای دلخواه خود تغییر دهید.
تعداد: ۱ نفر
زمان تهیه: ۱۰ دقیقه
مواد لازم
دو قاشق چایخوری پودر شکر
دو قاشق چایخوری آب
۶۰ گرم آب هلو
۳۰ گرم آب انبه
¼ پیمانه شیر کامل
دو قاشق غذاخوری خامه پرچرب
یخ
پودر تخم جوزهندی
طرز تهیه
۱- شکر را در لیوان بریزید. آب را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود. آب هلو و آب انبه را اضافه کنید.
۲- در ظرفی دیگر، شیر و خامه را با یکدیگر مخلوط کنید و با یخ داخل مخلوطکن بریزید. سپس مخلوط آب میوهها را اضافه کنید و پس از مخلوط شدن، آن را در لیوان بزرگ بریزید. روی آن جوزهندی بپاشید و سرو کنید.