1396/3/3 1872

مصرف انواع چای گیاهی انسان را در مقابله با بسیاری از سکته‌های قلبی، افزایش وزن، دیابت و انواع سرطان بیمه می‌کند.

اندر خواص انواع چای گیاهی

مدیرگروه علوم زراعی و باغی واحد علمی‌کاربردی مرکز تحقیقات و آموزش سازمان جهادکشاورزی استان زنجان گفت: مصرف انواع چای گیاهی انسان را در مقابله با بسیاری از سکته‌های قلبی، افزایش وزن، دیابت و انواع سرطان بیمه می‌کند.
 
محمود محبی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه چای‌های گیاهی روی سلامت روان افراد تاثیرگذار بوده و افسردگی و اضطراب را به کلی از انسان دور می‌کند، اظهار کرد: چای سبز یکی از پرطرف‌دارترین نوشیدنی‌ها در جهان محسوب می‌شود؛ در واقع دانشمندان دانشگاه مریلند این چای را سرشار از آنتی اکسیدان و پلی‌فنول می‌دانند و معتقدند که این دو ماده از مبارزان اصلی با رادیکال‌های آزاد هستند. همچنین ضدپیری و ضدسرطان شناخته شده و از آسیب رسیدن به DNA و ابتلا به بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند.
 
چای اولانگ یکی از محبوب‌ترین و قدیمی‌ترین نوع چای در چین و تایوان است که مصرف منظم آن فواید بسیاری را برای سلامتی به ارمغان می‌آورد. افزایش متابولیسم، کاهش دهنده کلسترول بد، بهبود عملکرد دستگاه گوارش، سلامت موها، کنترل فشارخون، جلوگیری از پوسیدگی دندان‌ها و استخوان‌ها از فواید بی‌نظیر این چای گیاهی پرطرفدار محسوب می‌شود.
 
چای سیاه نیز به‌طور کلی دارای کافئین است و آنتی اکسیدان فراوان دارد. از این رو مصرف آن تاثیر مثبتی روی قلب و رگ‌های خونی دارد و چندین مطالعه نشان داده که چای سیاه برای هوشیاری ذهنی، تقویت حافظه و تسکین دهنده سردرد بسیار مناسب است.
 
محبی با تاکید بر اینکه مصرف مسکن‌هایی چون آسپرین و استامینوفن با چای سیاه، کارایی آن را 40 درصد افزایش می‌دهد، افزود: طی تحقیقاتی که در مرکز سرطان مموریال اسلون کترینگ صورت گرفته، چای رویبوس ضد التهاب است و یکی از منابع ضد سرطان نیز محسوب می‌شود. این چای از نظر تکنیکی واقعاً چای نیست بلکه از یک بوته قرمز رنگ حاصل شده که خاصیت آنتی اکسیدانی فوق العاده ای دارد. به همین خاطر می‌تواند استرس را کاهش داده و مانند یک ضدسرطان قوی عمل کند.
 
این کارشناس کشاورزی خاطرنشان کرد: هیچ چیز مانند چای بابونه نمی‌تواند خوابی آرام و دلچسب را برایتان محقق سازد. این چای ضد استرس و اضطراب است و با توجه به یافته‌های دانشگاه پنسیلوانیا، کاهنده استرس و افسردگی و افزاینده خلق و خوی نیکو به شمار می‌رود و از بی‌خوابی جلوگیری می‌کند.
 
اگر از خطر ابتلا به دیابت هراس داریم باید جهت کاهش کلسترول بد از چای سفید استفاده کنیم. همچنین چای سفید برای افزایش تحمل گلوکز بسیار مناسب است. علاوه بر این، طی تحقیقات دانشگاهی در سیاتل، چای ترش نیز برای بیمارانی که از فشارخون بالا رنج می‌برند معجزه می‌کند و از ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی و کلیوی جلوگیری می کند.
 
محبی یادآور شد: چای ترش باعث کاهش کلسترول بد، هضم و جذب بهتر می‌شود و التهام دهنده عفونت‌ها است. این چای بی‌نظیر ضدسرطان، ضدعفونت، ضدباکتری، ضد درد و ضد افسردگی است و از خاصیت چربی سوزی بالا برخوردار است.
منبع
ایسنا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های آی نوش

نوشیدنی‌هایی برای بهبود تاب‌آوری جسمی و روانی در بحران کرونا

چای و دیابت؛ از فواید تا خطرات

آیا مصرف قهوه بر میزان انسولین تأثیری دارد؟

عرق اسطوخودوس،‌ با طبع گرم و خشک

ارتباط «قهوه و شکلات» با هوش انسان

روزانه باید دقیقا چقدر کافئین مصرف کرد؟

زیبایی و سلامت مو با رزماری

نوشیدنی‌های قندی، عامل اصلی افزایش وزن

5 نوشیدنی طبیعی مفید برای فشار خون بالا

آب انار بهترین آبمیوه طبیعی

آبمیوه‌های مفید برای مبتلایان به نقرس

شیرهای گیاهی برای کودکان مناسب نیستند

فوت و فن دم کردن قهوه

آبمیوه هایی که قند کمتری دارند

قهوه فوری؛ خوب یا بد؟

نوشیدنی های مفید برای درمان گلودرد

همه چیز درباره تانن در چای

قهوه از سنگ کیسه صفرا پیشگیری می‌کند

۸ دمنوش خوش‌طعم برای تسکین گلودرد

بزرگترین چایکاران جهان کدامند؟

بزرگترین تولیدکنندگان دانه قهوه جهان

چای، اکسیر سیاه سلامتی

نوشیدنی خربزه و خیار

طرز تهیه اسموتی‌های کم‌شیرین

خواص درمانی آناناس

آی نوش در شبکه های اجتماعی